12-06-08

Ons verslagje

We vertrokken dus zaterdag 10 mei. Toen ik 's morgens nog volop bezig was met de valiezen na te kijken zag ik plots dat onze Jerko zijn voetje niet op de grond zette. Eerst dacht ik dat hij het express deed, maar het was jammer genoeg niet zo.

Schoonpa kwam ons halen om 12 u, het was al 10u30 ...

Rap naar de dokter gebeld en die zei: eigenlijk heb ik geen spreekuur niet meer. Ikke heel rap de situatie uitgelegd en we mochten dan toch nog gaan. Gelukkig maar bleek achteraf.

Hij zou een beet hebben gehad van een bij en omdat hij allergisch is aan van alles en nog wat was zijn voetje beginnen zwellen. Met het vertrek zag hij zelfs blauw/zwart.

Afin, na de medicatie te gaan halen (een cortisonezalf en antibiotica) konden we vertrekken.

Om 12u valiezen in de auto en weg zijn wij.

Het was voor de kindjes de eerste keer dat ze vlogen dus ze keken de ogen uit hun hoofdje.

Kijk maar ;-) kijk

 

 

 

 

Onze vakantie was echt begonnen.

In het vliegtuig waren de kindjes super braaf. In het begin had Jerko wel bang, maar eens we neer zaten was er geen probleem meer.

We vlogen 2u40, maar uiteindelijk hebben we de tijd niet zien passeren. Eerst de uitleg en dan het eten (wat niet te vreten was, maar tot daar aan toe) en toen kwamen we aan in Djerba.

Eens we van het vliegtuig waren had ik iets van amaai dat is hier warm, maar tegelijkertijd was er enorm veel wind. Maar ja, het was dan ook al avond.

Na een half uurtje met de snikhete bus kwamen we aan in dit hotel

hotel

Het was er prachtig. Je zag wel dat ze nog bezig waren met alles klaar te maken voor het hoogseizoen, maar toch het was piccobello.

We hadden een all inclusive genomen en dat was meer dan de moeite waard, we aten ons bijna elke dag ziek aan de buffeten. Alléén daarom zou ne mens al is terug gaan ;-)

 

 

20:00 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.