08-07-08

5 juli

Deze morgen moesten er nog dringend een paar klusjes worden gedaan. Ik joeg Andy den tuin in om het gras te maaien en alles moest in orde zijn. Hij begreep er niks van want hij was toch maandag thuis dus waarom al diene haast.

Tegen 11u30 vertrokken we naar zijn ouders om te gaan eten. Intussen stuurde ik berichtjes naar onze vrienden die ons huisje gingen in orde brengen voor zijn surprisefeestje.

Tegen 17 u15 vertrokken we bij zijn ouders met het leugentje dat de babysit kwam en dat wij eens gingen gaan eten. Niets was minder waar natuurlijk ;)

Onderweg in de auto begon hij wel curieus te worden. Toen we binnenkwamen vond hij het raar dat ik de voordeur niet had dicht gedaan, en plots hoorden we iemand praten. Hij deed de deur open en wist efkes niet goed waar hij het had. Het enige was hij nog kon zeggen nadat de vrienden SURPRISE geroepen hadden was maar gijske ros. (ge wilt dan is vriendelijk zijn en ge krijgt direct het woordje ROS naar uwe kop gesmeten).

Hier zijn een paar fotokes. Misschien zullen er nog een paar bijkomen.

Zijn gezicht zegt genoeg.

Image Hosting by Picoodle.com   Image Hosting by Picoodle.com  Image Hosting by Picoodle.com


Image Hosting by Picoodle.com  Image Hosting by Picoodle.com

Zijn kadooke:

Hij kreeg van onze vrienden (An & Fabrice, Anne & Jan, Bart & Veerle, Dirk & Cindy, Tanja & Rocco, Katrien & Frederick) een parachutsprong kadoo.

Image Hosting by Picoodle.com

Hiervan zal zeker nog een verslag volgen, want dat wil ik jullie niet onthouden.

En het werd laat voor kleine Lize, ze ging een dutje doen in Elise haar kamer en kijk eens wie er 's morgens me wakker had gemaakt ;-)

Image Hosting by Picoodle.com

 

 

20:25 Gepost door in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Super... Zag er heel leuk uit...

Gepost door: qwint | 09-07-08

De commentaren zijn gesloten.