10-09-08

1 september

... is ondertussen weer al eventjes door, maar wegens tijd- en goestingsgebrek komt het er nu pas van om nieuwe fotokes te plaatsen.

Elise is gelijk een flinke meid in de rij gaan staan en zij was vertrokken naar haar nieuwe juf. Ze zal dit schooljaar bij juf Annelies doorbrengen. Jerko daarentegen dat was een ander paar mouwen in het begin, na veel gejammer en veel krokodillentranen konden we uit zijn klasje vertrekken. Hij was nog eens ontsnapt, maar werd daarna veilig in zijn klasje achtergelaten.

Zijn juf Liesbeth vertelde daarna dat het toch goed gegaan was tijdens de dag, hij heeft het juist moeilijk met het afscheid nemen. Dat ken ik, hij is zo al gans zijn leventje, groot drama als hij ergens naar toe moet en als we hem gaan halen, wil hij niet meer mee naar huis ;-) .

De tweede dag moesten ze voor de eerste keer naar de opvang van school en toen was het weer patat. Veel traantjes van Jerko.

Gelukkig ging het de derde dag al veel beter en sindsdien gaat hij ook graag naar school.

Ze hebben elk hun symbooltje Jerko is de step van de klas en Elise de kameel, want dat vond ze fijn toen we daar op vakantie op gezeten hadden ;-)

jerkojerko1elisekameel

16:07 Gepost door in prinses | Permalink | Commentaren (0) | Tags: stoere bink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.